Sevgiliye Hediye Destinasyonu: NetWork

Sevgiliye Hediye Destinasyonu: NetWork

Bu haber 12723 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

NetWork; dış giyimden trikoya, ayakkabıdan çanta ve aksesuara uzanan, yüksek kalite anlayışı ile yorumladığı geniş ürün yelpazesiyle Sevgililer Günü için stil sahibi kadın ve erkeklere birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor.

Beyaz, bej, gri, siyah, kırmızı ve toprak tonlarının sıkça kullanıldığı koleksiyonda; lüksü rahatlıkla buluşturan yüzde yüz kaşmir trikolar, sweatshirt’ler ve kapüşonlu hırkalar, gardırobunda zamansız parçalara yer veren kadınlar için vazgeçilmez hediye alternatifleri olarak öne çıkıyor. Dikkat çekici dokunuşlara sahip shearling ceketler, net çizgilerin hakimiyetindeki mantolar, ekose trendinin etkisi altına girmiş palto ve ceketler, süet ve deri modeller ile dağ stilini şehir hayatına taşıyan puffer mont ve yelekler ise dış giyim meraklılarını bu özel günde mutlu edecek hediyeler arasında.

NetWork’ün, kaliteli dokuları ve rafine stil kodları ile şıklığı gündelik yaşama uyarlayan ayakkabı ve çanta seçkisi de Sevgililer Günü’ne ilişkin dilek listelerinin en üst sıralarında yerini alıyor. Kalın tabanlı postallardan feminen botlar ve kovboy çizmelerine, krokodil efekti ve kapitone detaylarıyla hareketlendirilmiş deri ve süet el, omuz ve bel çantalarına kadar çok sayıda model, iddiasını çabasızca ortaya koyan kombinlerin anahtar parçalarını belirliyor. 

Altın renginin ışıltısını yansıtan modern ve yalın kolye, küpe ve bileklikler, aksesuar tutkunu kadınları zarif hatlarıyla cezbederken bordo, gri ve yeşil seçenekli atkı ve eldiven setleri ile bere modelleri ise soğuk kış günlerinde sevgilinizin içini ısıtacak.

Stil Sahibi Erkekler İçin Hediye Seçenekleri

NetWork, stiline özen gösteren erkekler için de Sevgililer Günü’ne yönelik birçok hediye seçeneği sunuyor. ‘New Casual’ modelleri, konforu en yeni kumaş teknolojileri ile bir araya getiren dinamik parçalar ve çabasız şıklığa modern bir yorum katan yüzde yüz kaşmir triko, ceket ve dış giyim tasarımları, rahatlığı rafine bir üslup ile buluşturuyor. Şehirli giyim tarzından ilham alan büyük cepli modeller fonksiyonellikleriyle ayrıcalık kazanırken yumuşak dokulu napa paltolar, pamuklu astarlı deri montlar, tüvit, süet ve eskitme efektli deri ceket ve paltolarile dağ stilini yansıtan puffer mont ve yelekler, erkeklerin 14 Şubat mutluluğunu artıracak favori hediyeleri oluyor. Birbirinden farklı görünümleri kusursuzca tamamlayan deri ayakkabı, bot ve sneaker’lar, ayakkabı düşkünü erkeklerin gözdesi haline geliyor, siyah ve kahverengi deri sırt çantaları ise maskülen tasarımları ile dikkatleri üzerlerine çekiyor. Gri, kahverengi ve lacivert tonlarda atkı ve eldivenler de tercihi aksesuarlardan yana olan stil sahibi erkeklerin gardırobuna eklenecek en çarpıcı parçalar arasında yerlerini alıyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ