Ken Hom ile saklı kalan hünerlerinizi açığa çıkarın .

Ken Hom ile saklı kalan hünerlerinizi açığa çıkarın .

Bu haber 22991 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Çin ve Asya yemeklerinde dünyanın önde gelen uzmanları arasında yer alan Ken Hom’un uzmanlığı ve tecrübesiyle üretilen Karbon Çelik Yapışmaz Wok Tava, mutfakların tüm ihtiyacını karşılıyor. Kolay kullanım ve benzersiz bir pişirme deneyimi sunan tava, mutfakta saklı kalmış hünerlerin açığa çıkmasını sağlıyor.

Dünyanın en eski markalı pişirme ürünleri arasında yer alan Ken Hom Wok Tava, günümüz teknolojisiyle yeni şekline kavuşuyor. Dünyaca ünlü şefin uzmanlığıyla tasarlanan Karbon Çelik Yapışmaz Wok Tava, en acemisinden en uzmanına kadar tüm şeflerin ihtiyacını karşılıyor. 

Az yağda daha lezzetli yemekler için tasarlandı 

Yapışmaz kaplamalı, karbon çelik wok tava, yüksek ısı iletimiyle olağanüstü bir pişirme performansı sağlarken, aynı zamanda tasarım ve dayanıklılığıyla öne çıkıyor. Tasarımıyla az yağda daha lezzetli yemekler için tasarlanan tava, çift saplı yapısıyla kolay bir tutuş ve karıştırma imkanı sağlıyor. Düz zemin yapısıyla ocakta dengeli bir şekilde duran tava devrilme riskini de sıfırlıyor. 

Metal karıştırıcılara karşı üstün bir performans sergiliyor 

Yüksek ısıya dayanıklı ancak bir o kadar da hafif yapısıyla pişirme deneyimini üst sıralara taşıyan wok tavanın kaplaması, metal karıştırıcılara karşı üstün bir performans sergiliyor. En zorlu pişirme koşullarında bile yapışmayan tava kullanım sonrası bulaşık makinesinde kolayca yıkanabiliyor. Yemekleri az yağda birkaç dakikada pişiren wok tava, acil yemeklerin kurtarıcısı oluyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ