Burger King® Yine 1 Numara!

Burger King® Yine 1 Numara!

Bu haber 29163 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Burger King®, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve AKADEMETRE Araştırma Şirketi tarafından gerçekleştirilen ‘1 Numaralı Markalar Araştırması’nda ‘’Self Servis – Restoran’’ kategorisinde üst üste dokuzuncu kez ödüle layık görüldü.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve AKADEMETRE Araştırma Şirketi tarafından gerçekleştirilen ‘’1 Numaralı Markalar Araştırması’nda Burger King® ‘’Self Servis – Restoran’’ kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Burger King®, aynı araştırma kapsamında 2010 yılından beri restoran kategorisinde 9’uncu kez ‘’1 Numaralı Marka’’ seçildi. 

Alışveriş merkezi yatırımcıları, işletmecileri, organize perakende sektörü marka temsilcilerinin katılımıyla 12’nci yılında ilk kez Dijital Network Alkaş’ta online olarak düzenlenen ödül töreninde ödülü Burger King® adına, TAB Gıda CFO’su Özgür Çetinkaya aldı.

Pandemi döneminde birlikteliğin ve dayanışmanın önemine dikkat çeken Çetinkaya: “Önce sağlık diyerek kontrollü sosyal yaşamın tüm gereklerini yerine getiren sektörün, bu anlamda iyi bir sınav verdiğini düşünüyorum. Elbette salgın kaynaklı sıkıntılar devam ediyor ama ben en kısa sürede bugünleri de aşacağımıza gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

TAB Gıda CFO’su Özgür Çetinkaya;‘’Bize layık görülen bu ödülü sadece Burger King® adına değil, başta alışveriş merkezleri olmak üzere, güç birliği yaptığımız tüm paydaşlarımız adına kabul ediyorum. Büyük bir adanmışlıkla çalışan Burger King® çalışanlarına, iş birliği konusunda sergiledikleri pozitif yaklaşımla alışveriş merkezleri ve yatırımcılarına ve böyle zorlu bir dönemde büyük bir özveri ile çalışan alışveriş merkezi çalışanlarına bu vesileyle özellikle teşekkür etmek istiyorum’’dedi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Ödülleri, Türkiye çapında 15 ayrı kategoride yapılan araştırmalar sonucunda perakendenin enlerini belirleyip, ödüllendiriyor. 15 kategorinin yanı sıra Anchor mağaza ve marka yüzü ödülleri de veriliyor. AKADEMETRE Araştırma Şirketi iş birliğiyle yürütülen araştırma  sonuçları, 25 farklı ilde yaklaşık 2 bin 400 kişi ile yüz yüze görüşme metoduyla doğrudan tüketiciye sorularak belirleniyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ