Kalemindeki Sihir Satırlarına Güç Veriyor

Kalemindeki Sihir Satırlarına Güç Veriyor

Bu haber 7503 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Leyla Köroğlu Genç Kuşağın Usta Yazarlarından Biri Romanlarında İfadelerin Anlatımı, Kelimelerinin Gücü, Kullanım Şekli ve Yazdığı Eserlerin Anlatım İçeriği Açısından Günümüzde “Modernizm” Akımının En Güçlü Kalemlerinden Biri Olarak Öne Çıkıyor. 

Leyla Köroğlu 1973 doğumlu yazarlarımızdan biri Onun edebiyat ve yazıyla tanışması üniversitenin ‘Uluslararası İlişkiler’ ve ‘Medya İletişim’ bölümlerini bitirmesiyle bütünleşir. Aslında bu serüven Köroğlu’nun ortaokul zamanlarında edebiyat öğretmeninin kendisini keşfetmesiyle başlıyor. 

Yıllarca sürecek bu edebi yolculuğun sonucunda; kullandığı üslup, ifade, kelime ve vurgular sayesinde oluşan güçlü kalemiyle tüm dikkatleri üzerine toplayarak pek çok hikâye, makale ve şiirlerde hayat bulur. Leyla’nın eserleri bir çok edebiyat platformlarında ve yayın organlarında vücut bulmuş ve ödüller almıştır. 

Leyla Köroğlu için vurgu yapılacak tek anlatım; ”Ondaki ifadelerin anlamı, kelimelerin gücü, kullanım tarzı ve eserlerinin anlatımsal içeriği açısından günümüz edebiyatında “Modernizm” akımının en güçlü kalemlerinden biri olarak öne çıkmaktadır.”

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ