Perakende Günleri 18.yılında

Perakende Günleri 18.yılında

Bu haber 11059 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

 

Soysal Danışmanlık tarafından organize edilen Perakende Günlerinin 18.yılında sektörün geleceğine yön vermek, perakendenin güncel konularını birlikte tartışmak, bilgi ve yenilikleri paylaşmak için bir araya gelmek için 28-29 Ekim’de yapılacak Perakende Günleri 18.e sayılı günler kaldı.

 Bu yılki konferansta “Retail Experience Exchange” temasıyla farklı ve ilham verici deneyimlerin paylaşılacağını belirten Soysal Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Suat Soysal; “Perakende Günleri 18.’de ülkemizden ve yurtdışından birbirinden değerli konuşmacılar, perakende işimizi geliştirecek en yeni uygulamaları anlatacak. Zengin içeriği, işbirliği fırsatları, yenilikleri ve coşkusuyla Perakende Günleri’nde görüşmek dileğiyle” mesajını iletti.

Perakende Günleri’ne bu yıl konuşmacı olarak katılacak isimler arasında; Facebook Başkan Yardımcısı Carolyn Everson, Aldi üst düzey yöneticisi Paul Foley, Guess Saat çatı firması Sequet yöneticisi Cindy Livinston, The Day After Tomorrow yönetmeni Peter Hinssen, AkAkçe Genel Müdürü Koray Karataş, Altunbilekler İnsan Kaynakları ve Kurmsallaşma Direktörü Özlem Altunbilek, Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, Shell Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Meltem Okyar Perdeci, Günaydın Et ve Restoranlar Zinciri Yön. Krl.Bşk Cüneyt Asan, Vestel Genel Müdürü Ergün Güler, Communısıs Global Satış ve Pazarlama Direktörü Joe Ward, Otoyol A.Ş. Oksijen Tesisleri Genel Müdürü Alp Gürdil bulunuyor.

Perakende Günleri 18. Ana sponsorları; ‘Vestel’,’ Simit Sarayı’, Perakende Güneşi Ödülleri ana sponsoru ‘Atü Duty Free’, Albüm Sponsoru ‘Ece Türkiye’, İş Çözümleri Sponsoru ‘Obase’, Oturum Sponsorları ‘Akakçe’, ‘Commmunısıs’, ‘Facebook’, ‘Otoyol A.Ş. Oksijen Tesisleri’, ‘Posta Gazetesi’, ‘saat&saat’, ‘Sensormatic’, ‘Shell’, ‘Troy’, Sponsorlar; ‘Gasy Point’, ‘Gönül Kahvesi’, ‘Nebim’, ‘Mudo’, ‘Skechers’, Moda Sponsoru; ‘Damat & Tween’, Medya Takip Sponsoru; ‘Ajans Press’, E-Pazarlama Sponsoru; ‘Reletad Digital’, İletişim Sponsoru; ‘Bersay İletişim Grubu’, Dijital Ajans; ‘Creative Red’, TAMPF (Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu) ve TPF (Türkiye Perakeneciler Federasyonu) katkılarıyla, İş Birlikleri; ‘AYD’ (Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Derneği), ‘BMD’ (Birleşmiş Markalar Derneği), ‘GPD’ (Gıda Perakendecileri Derneği), ‘KMD’ (Kategori Mağazacılığı Derneği), ‘TMD’ (Tescilli Markalar Derneği), ‘TURYİD’ (Turizm Restaurant Yatırımcıları veİşletmeciliği Derneği), ‘ASD’ (Ambalaj Sanayicileri Derneği), ‘UFRAD’ (Franchısıng Derneği), ‘MOSDER’ (Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği)’nden oluşuyor.

Perakende konusunda uzmanlaşmış eğitim ve danışmanlık kuruluşu olan Soysal, uzman kadrosuyla 34 yıldan bu yana sektöre yön veriyor.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ