‘Bir Kahve Molası’

‘Bir Kahve Molası’

Bu haber 12644 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

 

Misafirlerin yeni sezonu keşfedip alışveriş yaparken kahve tadımları yapabilecekleri ‘Bi Kahve Molası’ alışveriş şenliği Gorbon Tiles, Kütahya Porselen ve Herend gibi ilk kez bir alışveriş etkinliğinde yer alacak özel markaları ağırlayacak.

Rehber, seyahat yazarı ve tarihçi Saffet Emre Tonguç, “Kahve: Topraktan Fincana” adlı kitabıyla dünyanın en iyi kahve kitabı ödülüne değer görülen Cenk Girginol ve ünlü yiyecek içecek danışmanı Osman Serim’den oluşan konuşmacılar tecrübelerini ziyaretçilerle paylaşacak. 26 Eylül’de, Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi Meydan Fuaye’de, 10.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek ‘Bi Kahve Molası’nda 70’e yakın farklı ve özel marka ziyaretçilere hizmet verecek. Organizasyon ve danışmanlığını Canan & İris Concept Events’in gerçekleştirdiği ‘Bi Kahve Molası’ alışveriş etkinliğinde Yelda Süren, Edwina Sponza, Berrin Okçu, Berrin Yoleri ve Fer-yal Gülman gibi cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin de yer alması bekleniyor. Bi Kahve Molası alışveriş etkinliğinin iletişim sponsorluğunu ise üyelerine farklı deneyimler sunan yaşam tarzı mobil uygulaması Zubizu üstleniyor.

Başkan Gürsel: Çok önemli yollar kat ettik

TKKAD Yönetim Kurulu Başkanı Merve Gürsel, etkinliği Türk kahvesi değerlerinin gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla düzenlediklerini belirterek, “Derneğimiz kurulduğu günden beri kaybedilmekte olan kahve kültürümüzün değerlerini ulusal ve uluslararası platformlarda yaşatmak için çalışıyor. Türk kahvesine bilimsel standartların getirilmesi ve literatür oluşturup gelecek nesillere aktarılması için çabalıyor” dedi. Gürsel TKKAD’ın ses getiren faaliyetlerini de şöyle anlattı: “Çalışmalarımızla kısa sürede umut verici gelişmeler sağladık. Türk kahvesi UNESCO Dünya Kültür Varlıkları Envanterine aday gösterildi. Alandaki en kapsamlı akademik eser niteliğindeki ödüllü ‘Türk Kahvesi Kitabı’, ‘Kahve, Kırk Yıllık Hatırın Kitabı’ adlı yayınlar ve 2013 yılının en kapsamlı projesi olan Türk Kahvesi Sanal Müzesi bu yolda birer kilometre taşı oldu. Şimdi de büyük ve çok özel kahve buluşmamızla Türk kahvesinin hak ettiği yere ulaşmasına bir adım daha yaklaşacağız.”

Retail Türkiye


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ