Mükemmel göz makyajının sırrı Farmasi’de

Mükemmel göz makyajının sırrı Farmasi’de

Bu haber 31267 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

8 farklı renk seçeneği olan Farmasi Make Up Long Last Krem Far ve göz makyajınızın kalıcılığını sağlayan Farmasi Make Up Pro To Fit Göz Farı Bazı en sevdiğiniz ikili olacak. Far uygulaması hem gündüz hem de gece makyajının olmazsa olmazlarının başında geliyor. Toz farlara göre kullanım kolaylığı ve kalıcılıkları ile cezbedici olan Krem Farlar, göz kapakları için genç ve aydınlık bir görünüm yaratıyor.


Kusursuz renklerin tadını çıkarın

 

Long Last Krem Far hayranlık uyandıran bir göz makyajı yapmanızı sağlıyor.  8 farklı renk seçeneği bulunan Krem Far daha yoğun bir renk uygulaması ile uzun süre kalıcı bir etki bırakıyor. Birbirinden güzel renkleri ile göz makyajınızı hareketlendiriyor. Göz kapağı çizgilerine dolmayan Krem Far dağılmıyor ve bulaşma yapmıyor. Uygulama kolaylığı ile ipeksi sürüm ve pürüzsüz bir yayılım sağlıyor. Krem Far parmakla ve fırçayla uygulanabiliyor. Uygulama yoğunluğunuza göre ister gece, ister gündüz makyajında size kusursuzluğu ile eşlik ediyor.

 

Göz makyajına heyecan katın

 

Bakışlarınız gizli kahramanı Farmasi Make Up Pro To Fit Göz Farı Bazı ile makyajınız tüm gün kusursuz görünmeye devam ediyor. Göz kapaklarınızdaki renk eşitsizliğini gideriyor ve farınızın rengini tam olarak vermesini sağlıyor. Far uygulamasından önce parmakla uygulanabilen Göz Farı Bazı, makyajınızı sabitleyerek kalıcılığını artırıyor. Günlük makyajınızda doğal bir görünüm için tek başına da kullanılabilen Göz Farı Bazı kusursuzluğun heyecanını makyajınıza yansıtıyor.

 

Farmasi Make Up Long Last Krem Far Eylül katalog fiyatı ; 14,99 TL

Farmasi Make Up Pro To Fit Göz Farı Bazı Eylül katalog fiyatı ; 13,99 TL

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ