Zamansız zarafet saf estetikle buluşuyor

Zamansız zarafet saf estetikle buluşuyor

Bu haber 22258 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

 

Mimari ve teknik açıdan yüzeylerde devrim yaratan dünyanın lider kuvars yüzey üreticisi Cosentino, doğal taş sektöründe en rağbet gören egzotik mermerlerden ilham alan, göz kamaştırıcı Eternal serisine Pearl Jasmin’in ışıltısıyla devam ediyor. Cosentino patentli nano teknolojisi N-Boost ile üretilen Silestone Eternal serisinden Pearl Jasmin, sadeliği sevenlerin tercihi oluyor.

 

Beyaz Macaubas mermerinden ilham alıyor

Beyaz Macaubas mermerinden ilham alınarak tasarlanan Pearl Jasmin, doğal, zamansız bir zarafetin saf estetikle buluştuğu müthiş bir görünüm sunuyor. İç içe geçmiş gri dalgalar ve vurgulamalara, damarlı beyaz bir zemine sahip Pearl Jasmin mekanlara ferahlık katıyor.

             Üstün teknolojik performansa sahip N-Boost

Serinin diğer renkleri gibi Pearl Jasmine de N-Boost teknolojisinin olağanüstü yüzey parlaklığı ve renk yoğunluğuyla göz kamaştırıyor ve üstün teknolojik performansıyla göz dolduruyor. Nano teknoloji sayesinde yüzey, üzerinde sıvı tutmadığından kirlenmiyor ve yüzey temizliği şimdiye kadar olmadığı şekilde kolaylaşıyor. Darbeye ve çizilmelere karşı da yüksek direnç sağlıyor.

 

 


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ