Tadı doğallığından gelen

Tadı doğallığından gelen "Güzel Köyden" ürün gamını genişletiyor.

Bu haber 7113 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yenilikçi tarım uygulamaları ile adından söz ettiren Konsept Tarım’a ait Güzel Köyden markası ürün gamını genişletti. Ham maddesinden işlenmesine yüzde 100 yerli üretim misyonuyla, tüketicilerin doğal, sağlıklı ve yerli gıdaya ulaşmasını hedefleyen Güzel Köyden’in ürün gamına kuru kayısı, kuru incir, kuru üzüm, kuru dut ve Antep fıstığı da eklendi.

İlk etapta ceviz, badem, bal, zeytinyağı, lavanta yağı ve lavanta suyu ile tüketicileriyle buluşan Güzel Köyden, yakın zamanda ürün gamına kuru incir, kuru dut, kuru üzüm ve kuru kayısı gibi kuru meyveler ile Antep fıstığını da ekledi. Tazeliğini uzun süre koruyan kilitli paketlerle raflardaki yerini alan yeni ürünler iki farklı gramaj seçeneği ile tüketicilerle buluşuyor. 

Türkiye’nin bereketli topraklarında bitkilerin, hayvanların ve insanların bir arada yaşadığı kusursuz bir ekosistemin parçası olan Güzel Köyden, yerli, doğal, katkısız ürünleriyle ön plana çıkıyor. Manisa Gördes, Kula ve Salihli ilçelerindeki çiftliklerde faaliyet gösteren API Group iştiraki Konsept Tarım’a ait ürünleri son tüketici ile buluşturan Güzel Köyden’in ürün gamında, başta ceviz ve badem olmak üzere, Antep fıstığı, kuru kayısı, kuru dut, kuru üzüm, kuru incir, zeytin, zeytinyağı, bal, lavanta suyu, lavanta yağı bulunuyor. 

Yurtdışından gelen ithal ürünleri paketleyip satmak yerine Türk tarımını geliştirmeyi ve tüketiciyi bu toprakların doğal, katkısız, sağlıklı ürünleri ile buluşturmayı hedefleyen Güzel Köyden, yüzde 100 yerli üretim yapan ilk marka olma özelliğini taşıyor. Doğaya saygılı,  sürdürülebilir tarım felsefesiyle yola çıkan Güzel Köyden, Agroforestry sistemiyle üretim yapıyor. Güzel Köyden’in doğal ve katkısız ürünlerine zincir marketlerden ve www.guzelkoyden.com üzerinden online siparişle ulaşmak mümkün.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ