Mutfaklarımızdaki gizli kahraman

Mutfaklarımızdaki gizli kahraman

Bu haber 30564 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Mutfaklardaki en büyük yardımcınız olan mutfak tahtaları epicurean ile yenileniyor. Günlük ve zahmetsiz kullanışlar için üretilen epicurean kesme ve sunum tahtaları, ahşaba mutfağınızda yeniden can veriyor.

 

Hafif yapısı, kaliteli malzemesi ve dayanıklılığı ile benzerlerinden ayrılan epicurean kesme tahtası, gıda güvenliğini sağlayan sıkıştırılmış elyaf malzeme ve Orman Yardımı Konseyi (FSC) sertifikalı ahşap liflerinden üretiliyor. Dayanıklılığını sağlayan çok katmanlı üretilen epicurean kesme tahtasının üretiminde kullanılan ağaç lifi ve reçine, tahtaların gözeneksiz ve mikrop üretmeyen bir yüzeye sahip olmasını sağlıyor.

 

Etten sebzeye, meyveden peynire kadar birçok şeyi kesebileceğiniz epicurean kesme tahtasının temizliği de çok kolay. Bulaşık makinesinde kolayca temizlenen kesme tahtası, 176 dereceye kadar ısıya dayanıklı. Üretildiği malzemesiyle çevre dostu olan epicurean kesme ve sunum tahtaları bıçaklara da zarar vermiyor.

 

Hobix mağazaları ve hobix.com.tr sitesinden sahip olabileceğiniz epicurean kesme ve sunum tahtaları KDV dahil 199 TL ile 499 TL arasında satışa sunuluyor.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ