Üniversitelinin kampüs modası Zühre’den gençlere özel tasarımlar

Üniversitelinin kampüs modası Zühre’den gençlere özel tasarımlar

Bu haber 22072 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Doğadan ve gençlerin enerjisinden ilham alınarak tasarlanan koleksiyonda ikili takımlar, çantalar ve eşarplar ile gün içerisinde rahatlığı sağlayan şık çantalar yer alıyor. Okula dönüşte gençleri yeni trendlerin ve kombinlerin heyecanı sarıyor. Muhafazakar giyimin vazgeçilmezi Zühre de, 2018-2019 sonbahar-kış koleksiyonuyla üniversiteli gençlere kampüsün en şık ve en rahatı olmaları için tunik ve ikili takımlar, kombin tamamlayıcı eşarplar sunuyor. Zühre, çanta koleksiyonuyla da gün içerisinde hareket halinde olan öğrencilere tüm ihtiyaçlarını karşılayan pratik alternatifler tasarladı.

 

Gençlerin tercihi ikili takımlar

 

Bu sezon gençlerin gardıroplarındaki mevsimlikler, yerini ikili takımlara ve tuniklere bırakıyor. Zühre’nin sonbahar koleksiyonunda; ikili takım ve tuniklerin yanı sıra pardösü tercih eden gençler için de trençkot seçenekleri yer alıyor. Koleksiyonun ağırlıklı renkleri olarak öne çıkan toprak ve bej tonlar, pul ve taş detaylarıyla parıltılı formlara dönüşüyor.

 

Çantalar yenileniyor

 

Zühre, her stile hitap eden çanta modelleriyle, bu sezon çantalarınızı baştan aşağı yenilemeye hazır. Koleksiyonda altının ihtişamından yola çıkarak doreye, gümüşün ışıltısından ilham alarak lameye, asilliğin temsili olan siyaha ve canlı hissettiren pastel renklere yer veriliyor. Günlük kullanım için düşünülmüş büyük ebatlı omuz çantalar, tote ve kova çanta modelleri gençlerin en çok tercih edeceği modeller olarak öne çıkıyor.

 

Özgün eşarp modelleri Zühre’de

 

Gençlerin rengarenk seçenekler ile kombinlerinde şıklığı yakaladıkları eşarplar da sıcacık dokusuyla muhafazakar giyimin vazgeçilmez parçalarından biri. Kaliteli ve özgün çizgilerini tasarımlarına yansıtan Zühre’nin eşarp seçeneklerinin tamamı yumuşacık dokusuyla ön plana çıkıyor.

 

 


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ