Şıklığınızı tamamlayan elegant seçimler Ariş Baget Koleksiyonu’nda!

Şıklığınızı tamamlayan elegant seçimler Ariş Baget Koleksiyonu’nda!

Bu haber 33605 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Ariş’in zengin çeşitliliğe sahip Baget Koleksiyonu’na eklenen yeni baget yüzük tasarımları, pırlantanın büyüleyici ışıltısını minimal tasarımların şıklığıyla sunuyor. 

Mücevherde ilklerin öncüsü Ariş Pırlanta’nın Baget Koleksiyonu’nda gözalıcı yepyeni tasarımlar sizi bekliyor. Ariş’in zengin çeşitliliğe sahip Baget Koleksiyonu’na eklenen yeni baget yüzük tasarımları, pırlantanın büyüleyici ışıltısını minimal tasarımların şıklığıyla sunuyor. Elegant seçimlerle zerafetini taçlandırmak isteyenler için olağanüstü bir koleksiyon olan Ariş Baget Koleksiyonu, tasarımlarıyla pırlanta meraklılarının vazgeçilmezi olacak.

Klasik ve modern çizgiler

Ariş’in sade, şık, modern çizgilerle hazırladığı ve yeni tasarımlarıyla genişlettiği koleksiyonda, şıklığınıza farklı bir ışıltı katacak gözalıcı seçenekler bulunuyor.  Ariş Pırlanta’nın zengin Baget Koleksiyonu’nda yer alan klasik ve ihtişamlı tasarımların yanında genç ve modern çizgilerden oluşan baget modelleri de yer alıyor. Şık görünümü ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken baget seçenekleri tarzını zarif çizgilerle tamamlamak isteyenler için de eşsiz bir seçenek. 

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Baget Koleksiyonu ile tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ve Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ