Zyliss klasik peynir rendesi ile peynir rendelemek çok kolay.

Zyliss klasik peynir rendesi ile peynir rendelemek çok kolay.

Bu haber 10560 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Zyliss kollu klasik peynir rendesi ile bu sorun saniyeler içinde çözerek, mutfakta vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor.

Makarnaların, salataların, fırınlanmış yemeklerin üzerlerine rendelenen peynirler yemeğin lezzetini arttırıyor. Peynirler sert olduğunda ise bir takım küçük kazalara yol açabiliyor. Peynir rendelerken zorlukların üstesinden gelen Zyliss E900010 Kollu Klasik Peynir Rendesi ile sert peynirler zahmetsizceve saniyeler içinde rendelenecek. Keskin bıçak tamburu sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan Zyliss klasik peynir rendesi, yemeklerde peynir kullanımını artıracak. 

Başka ürünlerde de kullanım sağlıyor                                                                          

Peynir haricinde ceviz, fındık gibi diğer ürünlerde de kullanabilen peynir rendesi, mutfakta vazgeçilmezler arasına girecek. Paslanmaz çelikbıçakları ile uzun yıllar kullanım sağlayan rende, isteğe göre solya dasağ ellekullanılabiliyor. 

Kompakt depolama içinbağımsıztutma koluna sahip Zyliss peynir rendesi; ergonomik, yumuşak dokunuşlu, pürüzsüzveküçükbasınçile çalışmak üzere tasarlanmışsap için uygun. Hızlı ve kolaytemizlik içinparçaları kolaycaayrılabilen ürün bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

Mall of İstanbul, Maltepe Piazza’daki Hobix mağazalarında, hobix.com.tr internet sitesinde bulabileceğiniz Zyliss E900010 Kollu Klasik Peynir Rendesi’nin fiyatı 284,90 TL’dir.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ