AnatolianCraft ile Modada Yeni Bir Soluk.

AnatolianCraft ile Modada Yeni Bir Soluk.

Bu haber 26411 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Bilge Can’ın aile yadigarı ayakkabısından ilham alarak kurduğu el işi ile modayı buluşturan çanta ve ayakkabı markası AnatolianCraft; topraklarımıza özgü nakış geleneğini moda aksesuarlarına taşıyarak sektör ruhuna nostaljik yeniliği üflüyor. 

Modern lüksü tarihi bir dokunuşla birleştiren, adeta antika sandıkların kilitlerini aralayan AnatolianCraft, yetenekli zanaatkarlar tarafından elle işlenen çanta ve ayakkabılarıyla giyilebilir sanat anlayışına yepyeni bir soluk getiriyor. Yüzyıllarca kişiye özel olarak tasarlanan, özel teknikleri kullanılarak hazırlanan ve işlenen desenler zamansız bir zarafet sağlarken, saraydaki kadınların asaletini modern stillere aşılıyor. 

Anadolu toprakların zengin kültürel mirasının elçisi olmaya aday AnatolianCraft, yavaş moda akımının savunucusu olmayı marka DNA’sına yüklüyor. Sürekli değişen trendlerin ve heyecanların esiri olmayan kadınlara kaliteli, zamana karşı ayakta durabilen, rafine ve çarpıcı modeller sunan AnatolianCraft, aşırı tüketim akımına karşı kürek çekiyor. Moda ile sanatsal doygunluğu hissettiren, el emeğiyle üzerine tek tek hikayeler işlenen doğaya ve kültürlere sahip çıkan marka, kendini özel ve biricik hissetmek isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Anadolu kadınları için iyi bir ek ev geliri ve istihdam fırsatı yaratan AnatolianCraft, fırsat eşitliği ve üretimdeki etik değerleri de önemsiyor. Adil ticaretin öneminin altını çizen yükselen aksesuar markası, Türk zanaatını şu an Avrupa, Amerika, Orta Doğu ve dünyanın birçok yerine ulaştırmaya ve her geçen gün büyümeye devam ediyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ