Torku’dan Türkiye’ye ilk Ruşeymli Bisküvi

Torku’dan Türkiye’ye ilk Ruşeymli Bisküvi

Bu haber 23974 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Bünyesinde 900 bin pancar üreticisiyle doğal ve sağlıklı ürünler sunan Torku buğdayın kıymetli besin öğelerini yoğun olarak bünyesinde barındıran ‘Buğdayın Kalbi’ ruşeymi bisküviyle buluşturarak tüketicilerin beğenisine sundu.Buğdayın alt kısmında bulunan, bitkinin oluşmasını sağlayan ve taneye hayat veren buğdayın embriyosu ruşeym, pek çok vitamin ve minerali bünyesinde barındırıyor ve bir ton buğdaydan yaklaşık bir kiloya yakın ruşeym elde ediliyor.

Glikoz Şurubu içermiyor

Ürünlerinde üretici ortaklarının ürettiği tarımsal ürünleri değerlendirerek katma değerli mamul ürün haline getiren Torku, üretim tahıl ambarı olan Konya’da en çok üretilen ürün olan buğdayın en değerli kısmı ruşeymi Türkiye’de ilk kez atıştırmalık ürünlerde değerlendirdi. Buğdayın kalbi şeklinde tanımlanan ruşeym ile Torku, "Torku Tam" markasıyla lif yönünden zengin, glikoz şurubu içermeyen, tam buğday unu kullanılan Ruşeymli Bisküvilerini tüketicinin beğenisine sundu. Torku Tam Ruşeymli Bisküvi Ailesi; “Sade”, “Çikolata Kaplamalı Klasik” ve “Çikolata Kaplamalı Orman Meyveli” olmak üzere üç çeşitten oluşuyor.

Farklı tatlar sevenler için çikolata kaplamalı orman meyveli

Torku Tam Ruşeymli Bisküvi Ailesi’nin en iddialısı çikolata kaplamalı orman meyveli olanı. Atıştırma zamanı kendini farklı tatlar ile şımartmak isteyenler için geliştirildi. Torku, reklam kampanyasında “Bir kalbin iyiliğini taşıyan her şey eşsizdir“ söylemiyle 1 ton buğdaydan yaklaşık 1 kilo çıkan buğdayın kalbi ruşeymin değerini ve önemini vurguluyor. Eşsiz tatlarıyla Ruşeymli Bisküviler, Torku güvencesiyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

 

 


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ