Evde kitap okumayı keyfe dönüştürün

Evde kitap okumayı keyfe dönüştürün

Bu haber 20648 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Buka, sonbahar aylarında evlerde sıcacık kitap okuma köşeleri yaratmak isteyenlere birbirinden farklı koltuk önerileri sunuyor. Siz de tercih edeceğiniz bir kanepe ya da koltukla özel okuma köşesi yaratabilir ve bu köşeyi farklı aksesuarlar yardımıyla dinlendirici ve şık bir alan haline getirebilirsiniz.

 

Yaz mevsiminin sona ermesiyle evlerde geçirilen süre uzamaya başlarken, kitap severlerin rahat edeceği köşeler daha da önem kazanıyor. Özellikle okuma sırasında rahat ettiren, konfor sağlayan ergonomik koltuk ve kanepe seçimi kitap severlerin dinlenmesini de sağlıyor. Buka, rahatına düşkün ve okumayı keyfe dönüştürmeyi isteyenler için ‘Linen, Nest ve Avola’ kanepeleri öneriyor. 

 

Gün ışığından yararlanabileceğiniz alanlarda konumlandırmayı tercih edeceğiniz kitap okuma köşelerinde, gece de aynı keyfi yaşamak için ayaklı aydınlatmalar tercih edebilirsiniz. Loş bir atmosfer kitap okurken hem gözünüzü yormayacak hem de okuma köşenizin daha estetik görünmesini sağlayacak.

 

Size ait en huzurlu köşe

 

Rahatlıktan ve konfordan yola çıkılarak tasarlanan Linen, kitap keyfini evde yaşamak isteyenler için ideal bir alternatif olacak. Yumuşak oturumlu minderleriyle geniş oturma ve rahat uzanma alanı yaratan Linen, adeta içine gömüleceğiniz rahatlıktaki minderleriyle, dinlenirken kitap okumayı konforlu bir hale dönüştürüyor. Linen farklı ölçü alternatifleriyle de her eve uyum sağlayabiliyor.

 

Sadelik ve fonksiyonellik düşüncesine dayanarak, sakin ve huzurlu iç mekanlar oluşturmak için tasarlanan Nest; ölçü, model ve değişen yapısıyla okuma sevdalıların tercih edeceği bir tasarıma sahip. Buka’nın sade hatları ve derin oturumuyla estetik ve ergonomiyi bir araya getiren bir diğer kanepesi ise Avola. Modern metal ayakları ve değiştirilebilir kılıflarıyla okuma köşelerinde istenilen havanın yaratılmasını mümkün kılan Avola kanepe üzerinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

 


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ