Cildinizde seramik etkisi yaratacak bakım önerileri

Cildinizde seramik etkisi yaratacak bakım önerileri

Bu haber 17054 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Her daim kusursuz bir cilt hayal eden kadınlar, Sinoz’un salatalık özlü yüz temizleme jeli, bakım maskesi ve Seramic Beauty Cream ile seramik gibi pürüzsüz bir görünüme sahip oluyor. Her kadının arzusu duru ve seramik gibi pürüzsüz görünen bir cilde sahip olmaktır. Çevresel faktörler ve kozmetik ürünlerin etkisiyle cilt zamanla yıpranmaya ve matlaşmaya başlar. Ciltte meydana gelen sorunların önlenebilmesi için kulaktan dolma bilgilerle hazırlanan kürler, yeterince araştırılmadan kullanılan bakım kremleri de çoğu zaman daha önemli problemlere yol açabiliyor. Dermo kozmetik alanında ürettiği cilt bakım ürünleri ile kadın, erkek tüm kullanıcıların beğenisini kazanan Sinoz, salatalık özlü temizleme jeli, bakım maskesi ve Seramic Beauty Krem ile cildinizi seramik gibi pürüzsüz bir görünüme kavuşturuyor.

 

Cildinizi makyajdan ve kirden arındırın

 

Her ne kadar kimyasallardan oluşmuş olsalar da, yüzdeki tüm kusurları kapattığı ve daha güzel görünmesini sağladığı için makyaj malzemeleri kadınların vazgeçilmezleridir. Ancak kozmetik ürünlerinin yoğun kullanılması ile birlikte yağdan, tozdan ve kirden dolayı cilt gözenekleri tıkanır ve canlılığını kaybeder.  Tüm cilt tipleri için uygun olarak üretilen ‘Sinoz Yüz Temizleme Jeli’, cilde derinlemesine işleyerek makyaj kalıntılarını yok ediyor. İçeriğindeki salatalık özü sayesinde cilde bakım yaparak nemlendiren, kiri ve yağı temizleyen yüz temizleme jeli, sivilce oluşumunu da engellemeye yardımcı oluyor. Sabun ve alkol içermediği için kızarıklık ve pul pul dökülme gibi yan etkiler yaratmayan jelin, düzenli olarak her gece bir kez kullanılması yeterli oluyor.

 

Siyah noktalara ve yağ bezelerine veda edin

 

Kozmetik ve yağlı kremlerin kullanımına bağlı olarak artan sebum değeri, ciltteki gözenekleri tıkayarak siyah nokta ve sivilce oluşmasına neden oluyor. Cildin görünümü ile birlikte doğal yapısını da bozan bu etkenler, yüzeysel temizleme ile tamamen arındırılamıyor. Sinoz Kozmetik tarafından geliştirilen ‘Yüz Bakım Maskesi’; içeriğindeki sarı papatya, bentonit kili, spirulina yosunu, aynı sefa yağı ile E ve B vitaminleri sayesinde siyah noktalara ve sivilcelere karşı etkili bir çözüm sunuyor. Sinoz Yüz Bakım Maskesi, haftada iki kez gece yatmadan önce sürülüp 15 – 20 dakika bekletilerek kullanıldığında, tıkalı gözenekleri açıp, cildin hem nefes almasını hem de nem ve yağ dengesini sağlıyor. Böylelikle sivilceler ve siyah noktalar kısa sürede yok olurken, kan dolaşımını hızlandırması sayesinde de kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. 

 

Ciltte seramik etkisini yaratacak son dokunuşu yapın

 

Vücudumuz doğal kolajen üreten hücrelere sahip olsa da ilerleyen yaş ile birlikte bu üretim azalmaya başlıyor. Kozmetik ürünler, yanlış kürler, hormonal değişiklikler, şeker ve sigara gibi etkenler de kolajen yüzdesini düşüren diğer sebepler arasında yer alıyor ve bu azalma vücudun elastikiyet kaybına neden oluyor. ‘Seramic Beauty Cream’; içeriğindeki kolajen, E vitamini ve çeşitli şifalı yağlar ile cildi sıkılaştırırken, nemlendirme özelliğine sahip hyalüronik asit ile de kırışıksız bir görünüme kavuşturuyor.

Sinoz Yüz Temizleme Jeli: 19,00 TL

Sinoz Yüz Bakım Maskesi: 59,00 TL

Sinoz Seramic Beauty Cream 99,00 TL.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ