ŞEHİR MEKANLARI & ETKİNLİKLER

ŞEHİR MEKANLARI & ETKİNLİKLER "Argos Akustik Geceleri Bezirhane Konserleri Başlıyor."

Bu haber 16818 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Benzersiz coğrafyası ile Kapadokya’nın tüm güzelliklerini yansıtan Argos in Cappadocia’da, Argos Akustik Geceleri Vadi Sahnesi açıkhava konserleri serilerinin ardından geleneksel Bezirhane konserleri başlıyor. 

Kapadokya’nın büyülü coğrafyasıyla bütünleşen Argos in Cappadocia, düzenlediği etkinliklerle tarih, doğa ve sanatı bir araya getirmeye devam ediyor. Yazın gerçekleştirilen Argos Akustik Geceleri Vadi Sahnesi açıkhava konserlerinin ardından, geleneksel hale gelen Bezirhane konserleri birbirinden özel sanatçıları ağırlamaya devam edecek.

“Argos Akustik Geceleri Bezirhane Sahnesi” konserleri kapsamında, ilk olarak Tuna Kiremitçi, ardından Ceren Gündoğdu sanatseverlerle buluşacak. Geniş kitlelerce beğenilen şarkıların yaratıcısı Tuna Kiremitçi, 16 Ekim Cumartesi günü doğal ve mükemmel akustiğiyle Türkiye’nin en özel konser mekânlarından biri olan Bezirhane’de müzikseverlerle buluşacak.

Tarihi manastır olan Bezirhane’de 20 Kasım Cumartesi günü ise yaptığı radyo programları, ünlü caz orkestralarıyla verdiği başarılı konserlerle adından söz ettiren Ceren Göndoğdu, geniş repertuarıyla müzikseverlere keyifli bir gece yaşatacak. Konserler sonbahar ve kış ayları süresince Bezirhane’de devam edecek. 

“Argos Akustik Geceleri Bezirhane Sahnesi”nde benzersiz bir müzik şölenine tanıklık etmek isteyenler, herkese açık konserler için yerlerini şimdiden ayırtabilir.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ