Biolog ile güneş lekelerine karşı tam koruma

Biolog ile güneş lekelerine karşı tam koruma

Bu haber 16191 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Güneşin zararlı ışınları, gebelikten kaynaklanan hormonal değişimler, doğuştan veya çocuklukta oluşan lekeler, kurtulmak için yoğun çaba gösterilen cilt sorunlarının başında geliyor. Biolog Leke Kremi; içeriğindeki papatya özü, jojoba yağı, kayısı çekirdeği yağı, meyan kökü, buğday yağı ve vitaminler sayesinde ciltteki lekelere ve ton farklılıklarına meydan okuyor.

 

Cilde rengini veren melanin pigmentleri cildin bir bölgesinde biriktiğinde o bölgede cildin doğal renginden daha koyu lekeler oluşuyor. Bu lekeler genelde yüz, boyun, dekolte bölgesi ve ellerde sık görülmekle birlikte, yaz aylarında güneşe maruz kalan tüm vücut bölümlerinde de etkili olabiliyor.

 

Biolog Leke Kremi; içeriğindeki papatya özü, jojoba yağı, kayısı çekirdeği yağı, meyan kökü, buğday yağı ve vitaminlere ilave olarak SPF 15 koruma faktörü sayesinde güneşin zararlı UV ışınlarına karşı cildi daha güçlü koruyor. Ciltte yeni güneş lekeleri oluşumunu önlemeye yardımcı olurken, diğer taraftan cilt tonunun eşitlenmesine, cildin pürüzsüz ve ışıltılı bir görünüme kavuşmasına destek oluyor.

 

Biolog Leke Kremi, sabah ve akşam düzenli olarak ince bir tabaka halinde sürüldüğünde ciltte zamanla oluşmuş lekelerden yazın oluşmuş güneş çillerine, sivilcelerden siyah noktalara kadar ciltte oluşan renk tonu farklılıklarını gidermeye yardımcı oluyor. Biolog Leke Kremi ellerde oluşan yaşlılık lekelerinde veya hamilelik sürecinde oluşan lekelenmelerde de tercih edilebiliyor.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ