Alpet’ten kadın voleyboluna destek

Alpet’ten kadın voleyboluna destek

Bu haber 10600 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Altınbaş Holding’in akaryakıt dağıtım alanında faaliyet gösteren markası Alpet, Altınbaş Üniversitesi’nin isim ve ana sponsoru olduğu, 1. Lig’de mücadele eden Altınbaş Üniversitesi Yeşilyurt Kadın Voleybol Takımı’na forma sponsoru oldu.

 

Akaryakıt sektöründe yükselişini sürdüren Alpet, spora verdiği önemi sponsorlukla taçlandırdı. Alpet, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Lig’de mücadele eden Altınbaş Üniversitesi Yeşilyurt Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı’na 2018 – 2019 sezonunda forma sponsoru oldu. Yeşilyurt Spor Kulübü’nde gerçekleşen imza törenine Altınbaş Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Ali Altınbaş, Altınbaş Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Vekili Mehmet Tahir Özsoy, Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan, Altınbaş Holding Kurumsal İletişim ve Alpet Pazarlama Müdürü Burçak Ersever, Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Necmettin Karabacak, Altınbaş Üniversitesi Yeşilyurt Spor Kulübü Kadın Voleybol takımı oyuncuları ve basın mensupları katıldı.

 

İmza töreninde forma sponsorluğu hakkında açıklamalarda bulunan Altınbaş Holding Kurumsal İletişim ve Alpet Pazarlama Müdürü Burçak Ersever, “Altınbaş Holding, 5 farklı sektörde, 60 yıllık tecrübeyle ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Altınbaş Holding olarak amacımız grup içi markalarımız ve iştiraklerimiz arasında işbirliğini artırarak, faaliyet gösterdiğimiz her sektörde güvenle eşdeğer olan Altınbaş adına yakışan işlere imza atmak. Bu yolda Altınbaş Üniversitesi ile Alpet’in ortak hareketiyle sporu ve özellikle de kadın sporcularımızı desteklemekten tüm Altınbaş Ailesi olarak mutluluk duyuyoruz.

 

Bir yıl boyunca Alpet adının formaların ön yüzünde yer alacağını belirten Burçak Ersever,‘‘Bu sezon Altınbaş Üniversitesi Yeşilyurt Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı’nın enerjisi Alpet’ten gelecek. Yeni başarılara hep birlikte imza atacağız. Sporcularımıza başarılı bir sezon diliyoruz. Takımımızı Alpet ve Altınbaş Ailesi olarak tribünlerden de desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

 

Bünyesinde pek çok milli takım oyuncusunu yetiştiren Altınbaş Üniversitesi Yeşilyurt Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, üstün performansı ile kısa süre içerisinde birinci lige çıkmayı başardı. Önümüzdeki sezonda Sultanlar Ligi’ne ulaşmayı hedefleyen Altınbaş Üniversitesi Yeşilyurt Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Altınbaş Üniversitesi ve Alpet’in desteğiyle bu hedefine ulaşacağına inanıyor.

 


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ