Uni Baby’den yepyeni bir ürün

Uni Baby’den yepyeni bir ürün

Bu haber 21984 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Uni Baby, bebeklerin beslenme aksesuarlarının hijyeni için özel olarak geliştirdiği Biberon ve Emzik Temizleyici ile süt ve gıda kalıntılarına karşı etkili bir temizlik sağlıyor. Bebeklerin beslenme dönemlerinde sıklıkla kullanılan, biberon, emzik, süt pompası, kaşık ve mama kabı gibi aksesuarlarda kalan gıda artıkları iyi temizlenmediğinde bakteri üretebiliyor. Anneleri dinleyen ve onların her daim yanında olan bebek bakım markası Uni Baby, geliştirdiği yeni ürünü ile bebeklerin beslenme gereçlerini hassas bir şekilde temizliyor.  

 

Mikrodalgada süt, nişasta karışımı, yumurta sarısı, porselen tabak üzerinde kıyma ve makarna kalıntıları üzerinde etkinliği kanıtlanan Uni Baby Biberon ve Emzik Temizleyici, bebek bulaşıklarında kalan kurumuş protein artıklarını da hızlıca çözüyor.

 

Bitkisel içeriğiyle dikkat çekiyor  

 

Bitkisel içeriği ile güvenilir kullanım sunan Uni Baby Biberon ve Emzik Temizleyici; alkol, Paraben, Parfüm, SLS ve SLES içermiyor. Dermatolojik olarak test edilen ve hipoalerjenik olan Uni Baby Biberon ve Emzik Temizleyici, durulama ile kolayca temizleniyor, kalıntı bırakmıyor.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ