Ariş Pırlanta’ya “İnovatif Marka Ödülü”

Ariş Pırlanta’ya “İnovatif Marka Ödülü”

Bu haber 29252 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin köklü mücevher markası Ariş Pırlanta, Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Töreni’nden “İnovatif Marka Ödülü”ü ile döndü. Mücevher sektörüne onlarca “ilk”i kazandıran ve öncülük eden Ariş Pırlanta, inovatif çalışmaları ile sektörde trendleri belirlemeye devam ediyor.

Türkiye’nin köklü mücevher markası Ariş Pırlanta, Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Töreni’nden “İnovativ Marka Ödülü”ü ile döndü. 115 yıllık geçmişinde Türkiye’de mücevher sektörüne onlarca “ilk”i kazandıran ve sektöre öncülük eden Ariş Pırlanta’nın ödülünü, Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş aldı. Güzeliş, ödül törenindeki konuşmasında inovasyona verdikleri önemin ve bu yöndeki çalışmalarının Ariş Pırlanta’yı bugün, mücevher sektöründe trendleri belirleyen, sektöre yön veren bir marka konumuna getirdiğini belirtti. Kerim Güzeliş konuşmasına şöyle devam etti:

Koleksiyonları ile dünyada da ilke imza attı               

“Mardin’de 1 asırı aşkın süre önce başlayan ve her zaman kendini geliştirerek, gücünü artıran markamızın başarılarını bugün İnovatif Marka Ödülü ile taçlandırmaktan gurur duyuyoruz. Ariş ustalığı, tasarım gücü ve kalitesi ile fark yaratmaya her zaman devam edecek. Pırlantanın sonsuz ışığından aldığımız ilhamı aşkla, sanatla, ustalıkla birleştirerek her birinde farklı bir hikaye saklı tasarımlardan oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olduk. Yaratıcı ve yenilikçi özelliklere sahip, aynı zamanda kişiye özel üretimi de yapılabilen 16 tane özel tasarım koleksiyonumuz mevcut. Üstelik temaları ve hikayeleri olan bu koleksiyonların önemli bir kısmı patentli olup dünyada da bir ilk.”  Güzeliş, pırlantalı mücevheri garantili ve sertifikalı olarak satışa sunan, 5C kuralını uygulamaya sokan, Türkiye’yi pırlantanın üstün beyazı olarak bilinen D color ile tanıştıran ilk markanın da Ariş Pırlanta olduğunu söyleyerek, “Bundan sonra da sektöre yeniliklerle öncülük etmeye ve markamızı her geçen gün dünya çapında hak ettiği yere taşımaya devam edeceğiz” dedi.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ