Dardanel’den Yepyeni Bir Hazır Yemek Serisi!

Dardanel’den Yepyeni Bir Hazır Yemek Serisi!

Bu haber 7479 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Etli kuru fasulyeden tas kebabına, levrekten sarmaya kadar geleneksel Türk lezzetlerini ‘Denizden’, ‘Zeytinyağlı’ ve ‘Türk mutfağı’ olmak üzere 3 kategoride sunan ‘Annemin Mutfağı’ ürünleri ilk etapta sadece Migros raflarında yerini alacak.

Gıda sektöründe 34 yıllık tecrübesiyle balık ve deniz ürünleri ile tanınan Niyazi Önen Gıda Sanayi A. Ş. tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla hazır yemek üretimine başlıyor. Özellikle zaman sıkıntısından dolayı yemek yapmaya veya karnıyarık gibi zaman alan yemekler yapmaya vakit bulamayan çalışanlara hitap edecek olan yeni Dardanel ürünleri, ‘Annemin Mutfağı’ markası altında tüketicilere annelerimizin yemeklerini aratmayacak lezzetler sunacak.

Ege levreğinden lahana sarmasına, barbunyadan kuru biber dolmasına kadar farklı damak tatlarına hitap eden anne yemekleri ilk etapta sadece Migros’larda satışa sunulacak. ‘Annemin Mutfağı’ lezzetleri, lansmana özel ‘İkincisini alana yüzde 50 indirimli’ olarak satılacak.

Denizden, zeytinyağlı ve Türk mutfağı adı altında 3 ayrı kategoride sunulacak olan ‘Annemin Mutfağı’ ürünleri, lezzetinin yanı sıra doyuruculuğuyla da anne yemeklerini tercih edenlerin gözdesi olacak. Böylece yeni ürünler, zaman sorunu olan ancak sağlık ve lezzetten ödün vermeyenlerin hayatını kolaylaştıracak.

 

 

Dardanel hakkında:

 

Türkiye’nin balık uzmanı Dardanel, 1984 yılında Çanakkale’de, Niyazi Önen tarafından kuruldu. 1986 yılında Türkiye’deki ilk konserve ton balığı üretimini gerçekleştirdi. Tüketiciyi birçok yenilikçi lezzetle tanıştıran, Türkiye’nin en sevilen markaları arasında yer alan Dardanel, gıda güvenliğine ve doğaya saygıya büyük özen gösteriyor. Yunuslara zarar vermeden yapılan avcılık metodunun simgesi “Dolphin Safe” belgesi sahibi olan Dardanel ayrıca, aldığı “Friend of The Sea” sertifikasıyla da sürdürülebilir denizciliğe, çevrenin ve doğal yaşam alanlarının korunmasına büyük önem verdiğini belgeledi. Tüketicilerin lezzetli sofralarda keyifli vakit geçirmesi, mutlu olması, iyi hissetmesi amacıyla tüm gücüyle, büyük bir titizlikle çalışan Dardanel, Türkiye’de deniz ürünleri tüketiminin artması yönündeki çalışmalarını hızla sürdürüyor, yeniliklerini hayata geçirmeye devam ediyor. Lezzet tutkunları tarafından büyük ilgi gören Baricci, Mr. NO ve Dardenia da Dardanel tecrübesi ve güvencesiyle hizmet sunan markalar arasında yer alıyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ