Kötü kokuyu yok eden tuvalet kağıdı: Selpak Deluxe Re-Fresh

Kötü kokuyu yok eden tuvalet kağıdı: Selpak Deluxe Re-Fresh

Bu haber 10917 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin lider ve yenilikçi markası Selpak, şimdi de çeşitli alt yapı sorunları veya lodos nedeniyle banyolarda oluşan gider, rutubet, nem gibi hoş olmayan kokuları yok eden yepyeni bir ürünü tüketicileri ile tanıştırıyor. Selpak Deluxe Re-Fresh Tuvalet Kağıdı’nın patentli teknolojisi banyodaki kötü koku moleküllerini havada yakalıyor, hapsedip yok ediyor ve yerine mis gibi güzel koku yayıyor.

Yenilikçi ürünlerle sektöre yön vermeyi sürdüren Selpak, ön yargıları silmeye devam ediyor. Bilinen parfümlü tuvalet kağıtları banyolara yerleşen rutubet, nem, gider gibi kötü kokuları sadece maskelerken Selpak Deluxe Re-Fresh parfümlü bir tuvalet kağıdından bekleneni daha da öteye taşıyarak kötü kokuları yok ediyor.

Freshplex teknolojisi ile kötü kokulara elveda

Selpak’ın kullandığı patentli Freshplex teknolojisi ile tuvalet kâğıdının içindeki karton ruloya uygulanan özel hava temizleme molekülleri havaya yayılıyor. Kötü kokuları havada yakalayıp yok ediyor ve yerine mis gibi çiçeksi bir koku yayıyor. 

Deneyenlerin %94’ü tavsiye ediyor

IPSOS ile yapılan tüketici deneyimi araştırma sonucuna göre; yeni Selpak Deluxe Re-fresh’i kullananların %93’ü kötü koku üzerinde etkili olduğunu belirtirken %94’ü ürünü tavsiye ediyor. Cilde temas etmeyen parfümü ile Selpak Deluxe Re-Fresh Tuvalet Kağıdı, kendisi ve ailesi için en iyisini isteyenler tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. Selpak Deluxe Re-Fresh Parfümlü Tuvalet Kağıdı Migros’larda tüketicilerini bekliyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ