Buka, yeni shoowroomunda ev ve yaşam konseptini bir arada sunuyor

Buka, yeni shoowroomunda ev ve yaşam konseptini bir arada sunuyor

Bu haber 16853 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Farklı konsept ve tasarımlarıyla mobilya sektöründe özgün çözümler sunan Buka, showroomunu yeniledi. Esenyurt merkez ofisinde bulunan showroom, bin metrekarelik bir alana sahip. Farklı oda konseptlerinde hazırlanan showroomda; Buka’nın koleksiyonuna giren ürünler sergilenecek.

 

Mobilya sektöründe, akıllı değişim konseptiyle hızla yol alan Buka, Esenyurt’ta yer alan merkez ofisinde ev ve yaşam konseptini bir arada sunuyor. Yaklaşık bin metrekarelik alanda Buka, farklı oda konseptlerindeki yaşam alanları içinde ürünlerin nasıl kombin edileceği konusunda fikir veriyor.

 

Sahip olduğu ürün çeşitliliğini sergileyen ve her modelin kumaş alternatiflerini de yanında gösteren showroomda; koltuk, kanepe, sehpa, yemek odası, yatak odası, halı, kilim, tablo, puflar, kırlentler ve çeşitli ev dekorasyon aksesuarları yer alıyor.  Buka koleksiyonlarında yer alan ürünler, kullanıcıların yaşam alanlarında diledikleri kombinasyonu yapma fırsatı sağlıyor.

 

500 farklı kılıf ve renk seçeneğiyle dekorasyonda sınırsız özgürlük

 

Ölçüsünden kumaşına, renginden tasarımına kadar birçok detayda kullanıcıları özgür bırakan Buka, sabit renk dönemine son vererek sektöre yeni bir soluk getirdi. 500 farklı kılıf ve renk seçeneğiyle her zevk ve ihtiyaca hitap eden Buka’nın değişebilen kılıf sistemine sahip koltuk ve kanepelerine sahip olanlar, sıkıldıkları zaman yeni kılıflar alarak tarzlarını yenileme şansı yakalayabiliyor.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ