Hülya Küpçüoğlu ile Sanat Sohbetleri İlgiyle İzleniyor.

Hülya Küpçüoğlu ile Sanat Sohbetleri İlgiyle İzleniyor.

Bu haber 23915 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Sanatçı-sanat yazarı Hülya Küpçüoğlu, geçen yaz youtube’da başladığı sanat söyleşilerine devam ediyor!

Kendi adıyla açtığı youTube kanalında sanatın farklı dallarından kişilerle yaptığı söyleşilerle bir bellek oluşturduğunu ifade eden Küpçüoğlu, sanatçı ve sanat yazarı kimliği ile tanınıyor.

Bir yılı aşkın süredir hazırlayıp sunduğu “Hülya Küpçüoğlu ile Sanat” programı ile sanata katkıda bulunmaya devam ediyor. Küpçüoğlu’nun kendi adını taşıyan youTube kanalında yayınlanan programına; ressam, yazar, müzisyen gibi sanatın farklı disiplinlerden isimler her hafta pazartesi günü konuk oluyor. Programda, alanında tecrübeli isimleri ağırlayan Küpçüoğlu, genç sanatçılara da yer vermeye özen gösteriyor.

Küpçüoğlu; “1999 yılından beri çeşitli mecralarda yayınlanan birçok röportajlarım, köşe yazılarım var. Söyleşilerimi iki kitapta toplayarak, geçtiğimiz yıllarda yayınladım. Bir yandan resim çalışmalarıma, sergilerime devam ediyorum diğer yandan da Ayvansaray Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde dersler veriyorum. Pandemi döneminde kendi youTube kanalımı aktive ederek, program yapmaya başladım. Amacım, alanında tecrübeli isimleri kayıt altına alarak bir bellek oluşturmaktı. Kısa zamanda katılımcıların ve izleyicilerin ilgisiyle program büyük bir beğeni kazandı. Hülya Küpçüoğlu youTube kanalı kapsamında, Mikado Dijital İletişim Ajansı ile birlikte titiz bir çalışma sürdürmekteyiz. Yeni yılda, “Hülya Küpçüoğlu ile Sanat Atölyesi” isimli yeni bir program sanatseverlerle buluşacak. Bu programda, sanat tarihinde yer etmiş sanatçılar, dönemler, eserler üzerinden mikado Dijital İletişim Ajansı işbirliği ile seminerler vereceğim. Bunun yanında youtube kanalında her hafta yeni içeriklerle devam edecek. Tüm sanatseveri kanalımıza davet ediyorum.” sözlerini aktardı.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ