Kind Und Jugend Fuarı’nda Wee Baby’e yoğun ilgi

Kind Und Jugend Fuarı’nda Wee Baby’e yoğun ilgi

Bu haber 22274 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Anne bebek sektöründe Türkiye’nin en çok tercih edilen markaları arasında yer alan Wee Baby, Almanya’da düzenlenen “Kind Und Jugend Fuarı 2018”e katıldı. Dünya çapında bilinen en prestijli anne bebek fuarında Wee Baby, üretim kalitesi ve pazardaki başarısı ile ziyaretçilerin dikkatini çekti. Gelişen teknoloji ve değişen trendlerle hızla büyüyen anne bebek sektörü, Eylül ayında Almanya’nın Köln şehrinde büyük bir buluşmayla bir araya geldi.Bebek ve çocuk ürünleri sektöründeki tüm yeniliklerin yakından görüldüğü “Kind Und Jugend Fuarı”, dünya çapındaki önemli firmaları buluşturdu. Ürünleriyle Türkiye’deki kategori liderliğini devam ettiren ve dünya markası olma hedefiyle ilerleyen Wee Baby, fuarda 80 metrekarelik bir alanda 400 ‘ün üzerindeki ürününü sergileme fırsatı buldu.Wee Baby ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Belgesi, Sedex, TSE, SGS’nin yanı sıra sektörde tek BRC HPC sertifikasını A Grade (DQS) almaya hak kazanan üretim tesisine sahip.

Bu kalite sertifikaları ile birlikte Türkiye ve Ortadoğu bölgesinde en büyük anne bebek ürünleri üreticisi olduklarını ifade eden Wee Baby Genel Müdürü Burak Özbaşoğlu, Avrupa ve diğer ülkelerde de güçlenmek istediklerini belirtti: “Fuarda, her geçen yıl markamıza olan ilginin biraz daha arttığını gözlemliyoruz.  Avrupa kalite standartlarında Türkiye’de üretim yapıyor olmamız bu ilgide önemli bir rol oynuyor. Fuarda birçok firmayla görüşmeler gerçekleştirdik ve olumlu geri dönüşler aldık. Yerli üretim yapan bir firma olarak gördüğümüz ilgi memnuniyet vericiydi. Kaliteli ve nitelikli ürünlerden oluşan kategorilerimizi tüm dünyayla paylaşmak istiyoruz. “Kind Und Jugend Fuarı” da bu hedefimize ulaşmamıza yardımcı olacak”. Anne bebek sektöründeki tüm yenilik ve gelişmelerin yakından görüldüğü fuara 50’den fazla ülkeden 1200 firma katıldı. Fuar, üç gün boyunca 30 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı.

 

Wee Baby

 

1986 yılında kurulan Burda Bebek diş kaşıyıcısı ve bebe bardağı çeşitleriyle sektöre giriş yapmış, zaman içerisinde ürün portföyünü geliştirmiştir. 1998 yılına kadar uzun yıllar Türkiye’de yerli olarak ürettiği ürünleriyle bebek ve annelerin ihtiyaçlarını karşılayan Burda Bebek A.Ş. dünya sağlık standartlarının ve gelişen teknolojinin getirdiği şartlara uygun üretim ve hizmet sürecine geçmiş ve aynı dönemde yeni model ve ürün çeşitleriyle, firmanın bugün Pazar lideri olan Wee Baby markası yaratılmıştır. Wee Baby markalı ürünlerin büyük bir çoğunluğu özel olarak geliştirilmiş modern makine parkuru ile yerli olarak uluslararası standartlarda üretilmekte ve tüm üretiminde FDA onaylı hammaddeler kullanılmaktadır. Bunun yanında çevreye duyarlı üretim prensibini benimseyen Burda Bebek A.S. Türkiye’de kendi kategorisinde Wee Baby markası ile ilk TSE belgesi alan yerli firma olmayı başarmıştır. 31 yıldır Türkiye’de annelerin ve bebeklerin ihtiyaçlarını karşılayan Burda Bebek A.S. bugün Türkiye’de Wee Baby markası altında; Annelere Özel Ürünler, Beslenme ürünleri, Emzikler, Yardımcı ürünler ve Bakım ürünlerinden oluşan 400’ün üzerinde ürününü, 30 binin üzerinde satış noktasında tüketicilerinin beğenisine sunmaktadır. Uluslararası standartlarda üretilen Wee Baby ürünleri aynı zamanda 20’nin üzerinde ülkeye de ihraç edilmektedir. 

 

 

 

 

 

 

 

 


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ