Kaya Çiftliği yeni ürünü ‘Yayık Tereyağı’ market raflarındaki yerini aldı

Kaya Çiftliği yeni ürünü ‘Yayık Tereyağı’ market raflarındaki yerini aldı

Bu haber 8323 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

           Edirne-İpsala’daki 200 ton süt işleme kapasiteli fabrikasında, beyaz peynir, taze kaşar peyniri, tereyağı, yoğurt ve farklı peynir çeşitleri üreten Kaya Çiftliği, yatırımlarına ve ürün geliştirme sürecine devam ediyor.

"Nerede o eski tereyağları" diyenler için bulunmaz alternatif

Kaya Çiftliği'nin yeni ürünü ‘Yayık Tereyağı’, "Nerede o annelerimizin yaptığı tereyağları" diyenlerin özlemine son veriyor. Doğallığından taviz verilmeyen ‘Yayık Tereyağı’, eskiden annelerimizin tercih ettiği yayıklama sistemiyle üretiliyor. Kaya Çiftliği ‘Yayık Tereyağı'nın içinde kültür mayası kullanılmıyor, süt kremasının sütten ayrılarak, öz kremasının kendi içindeki yağ oranının yükseltilmesiyle üretilen en sağlıklı ‘Yayık Tereyağı’ özelliğinde.

Gıda güvenliği ambalajdan başlıyor

Kaya Çiftliği ‘Yayık Tereyağı’, lezzetiyle olduğu kadar nostaljik ambalajıyla da dikkat çekiyor. Kaya Çiftliği Marka Direktörü ve Yöneticisi Burak Gökay Kaya; "Gıda maddelerinin bozulmadan taşınması ve saklanması ancak iyi bir ambalaj ile mümkün olmaktadır, bunun bilincinde olan bir kuruluşuz. Bu yüzden de ambalaj bizim için çok önem taşıyor. Yeni ürünümüz ‘Yayık Tereyağı’ için de hem güvenli hem de şık bir ambalaj tasarladık ve ürünü bir ahşap kutu içinde satışa sunduk" mesajlarını iletti.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ