Bayilik ve Franchising Fuarı “Bayim Olur musun?” ziyaretçilerini ağırlıyor

Bayilik ve Franchising Fuarı “Bayim Olur musun?” ziyaretçilerini ağırlıyor

Bu haber 34666 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Medyafors Fuarcılık, UFRAD (Franchise Derneği) işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye ana sponsorluğunda gerçekleştirilen “16’ncı Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nın İstanbul CNR Fuar Merkezi 7’nci salonda düzenlediği açılış töreni, Avrupa Franchise Federasyonu Başkanı Didier Depreay, UFRAD Başkanı Dr. Mustafa Aydın, Coldwell Banker Türkiye Franchise Satış Koordinatörü Ayhan Kaya, Medyafors Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Erem, Medyafors Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi/Uluslararısı İlişkiler Direktörü Ferzan Erem Escobedo, fuara iştirakte bulunan gösteren firma sahipleri ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Bayim Olur musun? Fuarı 27 bin metrekare alan, 300 yabancı, yerli marka ve yaklaşık 40 bine yakın ziyaretçi adediyle Orta Doğu- Avrupa’nın en büyük organizasyonu özelliğini taşıyor. 2018 yılının sona kadar 50 milyar dolara ulaşması beklenen Türkiye Franchise pazarı,toplam 3 bin yerel zincirin sahip bulunduğu 60 bine yaklaşık sayısıyla 5 yıl içinde yüzde180’lik büyüme göstererek, 200 bin kişiye istihdam alanı yarattı. Fuar sayesinde dış pazarlara açılan işletme sayısı 150’nin üzerinde bulunuyor. 5 yıl içerisinde ise bu pazarın ve Franchise sektörünün 100 milyar dolarlık büyüme göstermesi beklentiler arasında

 

Medya Force Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Erem konuyla ilgili yaptığı açıklamada,  “Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda fuara yabancı yatırımcıların ilgisi hayli fazla. Başta Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere, Orta Doğu ve komşu ülkelerden de yatırımcılar fuara geliyorlar. Belçika, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Yunanistan, Macaristan, İtalya, Hollanda, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere’den gelen yatırımcılar, ticari heyetlerle işbirliği yapma fırsatı bulacaksınız.  Bu buluşmanın Avrupa’ya açılma hedefi olan Türk markaları adına da çok önemli olacağına inanıyorum. Fuar boyunca düzenlenecek seminer, toplantı ve panellerde kendi alanında önemli konuşmacılar dinleyicilere sunumlar yapacaklar” ifadesinde bulundu.

 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ