Yazdan kalan leke ve kararmalara elveda

Yazdan kalan leke ve kararmalara elveda

Bu haber 11327 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kadınların en sık karşılaştığı cilt sorunlarının başında bölgesel kararmalar ve yoğun çabalara rağmen bir türlü giderilemeyen lekeler geliyor. Bitkisel içerikli ürünleri ile kullanıcılarından tam not alan yerli dermokozmetik markası Sinoz, mucizevi etkilere sahip Leke Kremi ve Beyazlatıcı Kremi ile yazdan kalan lekeleri tamamen ortadan kaldırıyor. Yaz sezonunun kapanmasıyla birlikte cildinde leke ve kararma problemi yaşayanlar birçok farklı yola başvuruyor. Kulaktan dolma tavsiyelerle çeşitli karışımları veya faydalı olduğu kanıtlanmamış losyonları kullanarak ciltlerine fayda sağlamaktan gitgide uzaklaşan kadınlar için tamamen bitkisel içerikli ürünler de var.

 

Sinoz Dermo Kozmetik tarafından üretilerek Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’dan, Ortadoğu ülkelerine, Türki Cumhuriyetlerden Avustralya’ya kadar ulaşan Leke Kremi ile Beyazlatıcı Krem, kadınların bir numaralı kurtarıcısı oluyor.

 

Güneş lekeleri keyfinizi kaçırmasın

 

Yaz aylarında en sık rastlanan cilt problemleri arasında güneş lekeleri yer alıyor. Sinoz Leke Kremi; içeriğindeki aynı sefa, jojoba yağı, papatya ve meyan kökü bitkileri ekstraktı sayesinde lekelere karşı kısa sürede etkili bir çözüm sunuyor. Hamilelikte ve yaşlılıkta oluşan lekelenmelere karşı da kullanılabilen bu özel krem, olumsuz dış şartlar altında oluşan lekelere karşı deride pigmentlerin dengeli şekilde yayılmasını ve cilt renginin doğal haline dönmesini sağlıyor. Sinoz Dermo Kozmetik tarafından üretilen ve markanın en çok tercih edilen, lokomotif ürünü Leke Kremi, ciltte zamanla oluşmuş lekelerden yazın ortaya çıkan güneş çillerine, sivilcelerden siyah noktalara kadar ciltte oluşan renk tonu farklılıklarının görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.

 

Cilt kararması kabusunuz olmasın

 

Cilt kararması; aşırı sürtünme, hormon değişiklikleri, terle birlikte oluşan bakteriler ve tıraş sonrasında meydana gelebiliyor. Özellikle şort, mini elbise, kolsuz giysiler giyen kadınlar açısından diz, dirsek ve koltuk altı bölgesi siyahlaşması, erkeklerde de aynı şekilde diz ve dirseklerde kararma, zamanında önlem alınmadığında hem estetik hem de cilt sağlığı açısından ciddi bir sorun haline geliyor.

 

 

 

Etkili formülü sayesinde kısa sürede ünlülerin de tercihi haline gelen ‘Sinoz Beyazlatıcı Krem’ ile birçok cilt sorunu gibi kararma sorunu da tarihe karışıyor. Tamamen bitkisel içeriğe sahip olan beyazlatıcı krem, vücutlarındaki kararmalardan şikayetçi olan erkeklerin ve estetik görünümlerine önem veren kadınların vazgeçilmezi olacak. Türk zeytinyağı, Chlorella tatlı su yosunu ve alman papatyası ekstraktı gibi bitkilerle birlikte E, C, B kompleks vitaminlerini içeren ‘Sinoz Beyazlatıcı Krem’; koltuk altı, diz, dirsek ve bikini bölgesi kararmaları gibi problemlerin ortadan kaldırılmasına yardımcı oluyor.

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ