Pırlanta sektörünün öncü markası Ariş Pırlanta, İstanbul Jewelry Show Fuarı’nda…

Pırlanta sektörünün öncü markası Ariş Pırlanta, İstanbul Jewelry Show Fuarı’nda…

Bu haber 10691 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kalite odaklı üretim anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile tüketicilerin en çok güvendiği ve tercih ettiği markalardan biri olan Ariş Pırlanta, 24-27 Mart 2022 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Jewelry Show Fuarı’na katılıyor.

Ariş Pırlanta, oldukça ses getiren Habbe Koleksiyonu’nun yanında elmas, sembol ve baget yüzük gibi birçok etkileyici tasarımlarının yer aldığı koleksiyonlarını mücevher severlerin ve sektör profesyonellerin beğenisine sunacak. 
“Sektörde yer alan firmalar fuara destek vermeli”

Fuara yönelik görüşlerini aktaran Ariş Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, “sektörün kalbi olan mücevher fuarı yılda bir kez yapılıyor. Sektöre hizmet eden markaların fuarı daha çok destekleyerek devamlılığını sağlamaları sektörün prestijine katkı sağlayacaktır,” dedi.

Yeni koleksiyonları ve beğenilen diğer koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sunacak olan Ariş Pırlanta, İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi 7. Hall 7D10 standında sektör profesyonellerini ve ziyaretçilerini ağırlayacak. Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm koleksiyon ve ürünleri, www.arispirlanta.com dan da sipariş verebilirsiniz. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ