Anadolu Yakasında Eğlencenin Yeni Adresi: Jolly Joker İstMarina

Anadolu Yakasında Eğlencenin Yeni Adresi: Jolly Joker İstMarina

Bu haber 8634 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan, Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezleri konumunda yer alan İstMarina Alışveriş Merkezi, dünyanın en gözde markalarıyla İstanbul'un en beğenilen lezzet mekânlarını Anadolu yakasının gözde semti Kartal’ın doğa manzarası eşliğinde ziyaretçileriyle buluşturmaya devam ediyor.

 

Kartal sahilde denize nazır konumda, açık alan ferahlığı ile kapalı alan konforunu bir arada sunan yeni nesil alışveriş merkezi İstMarina, eğlence hayatının önemli markalarından Jolly Joker ile Anadolu Yakası’na yeni bir renk ve yeni bir soluk getiriyor.

 

Türkiye’nin eğlence sektöründeki en güçlü markalarından Jolly Joker, Kartal İstMarina’da görkemli bir açılış yapmaya hazırlanıyor. 19 Ekim Cuma günü saat 22:00’de kapılarını açacak olan muhteşem gecede fantezi müziğin güçlü sesi Hakan Altun sahne alacak. Sürprizlerle dolu gecede cemiyet ve iş dünyasında önemli isimler de olacak.

 

İstMarina’da Yıldızlar Geçidi

 

Hakan Altun’la 19 Ekim Cuma günü kapılarını açan Jolly Joker Kartal İstMarina’da programlar da belli oldu. Birbirinden değerli sanatçıların yer alacağı Jolly Joker Kartal İstMarina’da ikinci muhteşem gece ise 20 Ekim Cumartesi günü Gülşen ile gerçekleşecek. 24 Ekim Duman, 26 Ekim Selami Şahin, 27 Ekim Cem Adrian olarak belirlenen Ekim programının ardından Kasım ayında da Jolly Joker Kartal İstMarina’nın muhteşem eğlence programı tüm hızıyla devam edecek.

 

Biletler Jolly Joker İstMarina ve Biletix’te

 

2 bin 500 kişi kapasiteli Jolly Joker Kartal İstMarina, Anadolu yakasında ilk şubesiyle eğlencenin rotasını değiştirmeye hazırlanıyor. Mekandaki tüm etkinlik biletlerine Jolly Joker İstMarina gişelerinden ve biletix üzerinde ulaşılabiliyor. Etkinlik takvimi ise Jolly Joker İstMarina sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebiliyor.

 

 

İstMarina Alışveriş Merkezi Hakkında

 

Bağdat Caddesi ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ortasında değeri her gün artan Kartal sahilinde konumlanıyor. Türkiye’nin içinden hızlı tren geçecek ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi İstMarina, restoranları ve Türkiye’nin önde gelen markalarını da içerisinde barındırıyor. 70 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, 3 kattan oluşan İstmarina Alışveriş Merkezi’nde 2 bin araç kapasitesine sahip otopark alanı, çocuk oyun alanları ve daha birçok sosyal alan da yer alıyor. 250 Milyon Euro yatırımla, 200 bin metrekare alanda inşa edilen alışveriş merkezinde yaklaşık 200 ticari alan bulunuyor.

 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ