Lider Şahin Radyo Alaturka’da Beyza Koç İle Nağmelere Konuk Oldu.

Lider Şahin Radyo Alaturka’da Beyza Koç İle Nağmelere Konuk Oldu.

Bu haber 17473 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Lider Şahin Babası Usta Sanatçı Selami Şahin İle Düet Yaptı!

Lider Şahin sözü ve müziği kendisine ait olan dördüncü projesi ‘’Rezil Rüsva’yı babası Selami Şahin’in sürpriz düeti eşliğinde müzikseverlerin beğenisine sundu.

Türk Sanat Müziği ve Radyo Alaturka’ nın kendisi içinde kıymetli olduğunu ifade eden Lider Şahin Beyza Koç’un sorularını yanıtladı.

Yaptığı son çalışması Rezil Rüsvayı babası Selami Şahine dinlettikten sonra düet teklifi sunduğunu söyleyen Lider Şahin babasının onayı ve takdiri ile düet yaptıklarını ifade ediyor. Klipte de ailesi ile oynadı.

Selami Şahın benim için bir şans beste nasıl yapılır ondan öğrendim, feyz aldım. Yeni şarkısı Rezil Rüsvayı babasının senin olmaya geldim ve Tanrım şarkılarına saygı duruşu olarak gördüğünü söyleyerek 80’lerin ve 90’ların alaturkası olduğu dönemlerine benzetti.

Müziğe küçük yaşlarda başlayan Lider Şahin, okul döneminde sahne yaptığını ifade etti. 

Radyo Alaturka dinleyicileri ile Sanatçılarla anılarını anlattı.’’ 1985 yılında Babam Zeki Paşayı (Zeki Müren) aramış bir oğlum oldu ismi ne olsun diye sormuş, Sanat güneşimiz Zeki Müren’de Müzik firmanın adı Lider Lider koy Lider bir oğlun olsun demiş. Adımı Zeki Müren’in seçmesi çok kıymetli ifadelerini kullandı.

Radyo alaturka arşivinde Lider Müzik ten çıkan Zeki Müren albümünü görünce çok mutlu olduğunu ifade eden Lider Şahin Beyza Koç’un Babanın en çok sevdiğin eseri nedir diye sorduğunda ‘’Sen Sevdalı Ben Belalı’’ şarkısı olduğunu belirterek Radyo Alaturka dinleyicileri için canlı okudu.

Son olarak doğduğumdan beri alaturkanın içindeyim. Radyo Alaturka çok önemli bir radyo. Ustalar üstatlara yer veren ve Türk Müziğini yaşarması ve Sanatçılara değer katması açısından her daim önemli ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ