TUM, Türk Mutfağı Haftası’nda Türk Lezzetlerini Tanıtıyor

TUM, Türk Mutfağı Haftası’nda Türk Lezzetlerini Tanıtıyor

Bu haber 17237 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dünyada tek çatı altında yer alan en büyük yiyecek ve içecek alanına sahip olan İGA İstanbul Havalimanı'nda, 90’dan fazla işletme ile yolculara uçuş öncesi ve sonrası yeme & içme hizmeti sunan TUM, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle tüm dünyadaki Türkiye Büyükelçiliklerinde ve ülkemizde kutlanacak olan Türk Mutfağı Haftası’na destek oluyor. 

Türk Misafirperverliğine yakışır bir biçimde hizmet sunabilmek adına sürekli gelişen TUM, Türk mutfağının zenginliğini uluslararası yolculara tanıtmak adına büyük bir sorumluluk üstleniyor. Türk mutfağının zengin yapısını ve farklı tatlarını bünyesinde barındıran TUM, her biri asırları aşan bilgi birikiminin yansıması olan dillere destan yemekleri ve bu alandaki kültürün de gelecek kuşaklara aktarımını sağlıyor. 

Türk mutfağının korunması ve uluslararası yolculara aktarımı noktasında köprü görevi gören TUM, 21-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Türk Mutfağı Haftası’nda mutfağımızın kaliteli malzemelerini, özünde atıksız olmasını, sürdürülebilirliğini, dünya beslenme trendlerine uygunluğunu ve bin yılları aşan kültürü daha geniş kitlelerle buluşturuyor. 

Türk Mutfağı Haftası boyunca Türkiye’nin dünyaca ünlü aşçıları tarafından yaratıcı sunumlarla hazırlanan yemekler, farklı ülkelerde gerçekleştirilen ağırlamalarla kendi coğrafyalarında ziyaretçilere ikram ediliyor. 

2017 yılında kurulan TUM, İstanbul Havalimanı’ndaki 34.000 m2’lik yeme içme alanlarının yönetimini üstlenmektedir. TUM, İstanbul Havalimanı’nda; yeme&içme alanlarını tasarlar, yeme&içme alanlarının marka karması oluşturur, potansiyel yatırımcılar ile buluşturur ve mevcut işletmelerin operasyon süreçleri yürütür.  TUM şemsiyesi altında İstanbul Havalimanı Kara Tarafı, İç ve Dış Gidiş Hatlarında Türk ve Dünya mutfağından lezzetler sunan birbirinden farklı pastane ve kafeler, yemek restoranları, kahve dünyasının sevilen zincirleri, fast-food restoranları ile yolculara uçuş öncesi ve sonrası benzersiz bir yeme & içme deneyimi sunulmakta; bol seçenekli al & götür noktaları, yiyecek içecek otomatları ve uçak rötarlarındaki gecikme ikram destekleri ile 7/24 yolcu memnuniyeti hedeflenmektedir.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ