Little Caesars’tan Enflasyonla Mücadeleye Destek

Little Caesars’tan Enflasyonla Mücadeleye Destek

Bu haber 34127 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Promosyonlu ürünler en yakın Little Caesars Pizza şubesinde, www.littlecaesars.com.tr  adresinde, mobil uygulamasında ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında pizza severleri bekliyor.

 

Tüm şubelerinde günlük yoğurduğu pizza hamuruyla hazırladığı pizzaları, yenilikçi lezzetleri ve kampanyalarıyla Türkiye’nin en sevilen pizza markalarından Little Caesars, ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreçte üzerine düşen sorumluluğu yerine getirme bilinciyle Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı”nı destekliyor ve belli ürünlerde indirim uyguluyor. 16 Ekim 2018 itibarıyla hayata geçen uygulama kapsamında, orta boy tek pizzalarda yüzde 12, orta boy tek pizza ve 1 litre içecekte yüzde 10, orta boy Sezar Kıymalı’da yüzde 27 ve orta boy Parti 2’li’de yüzde 11 oranında indirim yapılıyor. 

 

Little Caesars Pizza’nın bu avantajlı kampanyası, en yakın Little Caesars Pizza şubelerinde, www.littlecaesars.com.tr adresinde, mobil uygulamasında ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında pizza severleri bekliyor.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ