Varta’dan %100 Geri Dönüşümlü Yeni Ambalaj Ve Yüksek Performanslı Ürünlerle Daha Çevreci Bir Üretim.

Varta’dan %100 Geri Dönüşümlü Yeni Ambalaj Ve Yüksek Performanslı Ürünlerle Daha Çevreci Bir Üretim.

Bu haber 25741 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Daha sürdürülebilir bir dünya için üretim ve AR-Ge faaliyetlerine oldukça önem veren Varta, geri dönüştürülebilir yeni ambalajlarıyla plastik kullanımını yılda 94 ton azalttı. Birinci sınıf malzeme kullanarak üretim yapan marka daha dayanıklı ürünler üreterek de sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor. Varta’nın hedefi PAS-2060’a göre CO2 (karbon) nötr üretime ulaşmak.

Taşınabilir güç kaynağı alanında bir dünya markası olan Varta sürdürülebilirlik konusuna oldukça önem veriyor. Daha sürdürülebilir bir yaşam için AR-GE çalışmalarında bu politikayı göz önünde bulundurarak faaliyetlerini sürdürüyor.

135 yıllık tecrübeye sahip olan VARTA, her ebattaki pil, şarj edilebilir pil, taşınabilir şarj cihazları ve fenerlerden oluşan ürünleri ile 75 ülkede aktif bir şekilde tüketiciler ile buluşuyor.

Sürdürülebilirlik faaliyetlerini koordine ederek, uygulayan VARTA, tüm çalışanlarını bu politikaya entegre ediyor. Bu doğrultuda VARTA, uygun fiyatlı temiz enerji, insana yakışır iş ve ekonomik büyüme, sanayi, yenilik, altyapı, iklim eylemi, sorumlu tüketim ve üretim hedeflerini benimseyerek çalışmalarına devam ediyor. 

Bu hedefe yönelik sürdürülebilir, çevre dostu, kaynak tasarrufu sağlayan ve daha yüksek performanslı ürünler geliştiren VARTA’nın yeni blister ambalajlarının çoğu FSC sertifikalı ve % 100 geri dönüştürülebilir kartondan imal ediliyor. Böylelikle, üretim faaliyetlerindeki plastik kullanımını her yıl minimum 94 ton azaltmayı başaran VARTA, üretimde daha fazla performans için yenilikçi ve birinci sınıf malzemeleri tercih ediyor. Bu da VARTA’nın tüm ürün kategorilerinde ürünlerinin daha uzun süre kullanılarak daha sürdürülebilir olmasına imkân tanıyor. Bir pil çıkartıldıktan sonra ambalajın tekrar kapatılabilmesine olanak tanıyan akıllı açma/kapama mekanizmasıyla pillerin istenmeden ambalajdan düşmesi önleniyor. Aynı zamanda ömrünü tamamlayan pillerin, geri dönüşüme gidene kadar orijinal ambalajının içinde saklanması da kolaylık olarak tüketiciye sunuluyor.

Üretimin her alanında maksimum düzeyde hassasiyet gösteren firma daha sürdürülebilir bir dünya için 2027 yılına kadar kendine bir hedef belirlemiş. VARTA’nın hedefi 2027 yılında PAS-2060’a göre CO2 (karbon) nötr üretime ulaşmak.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ